Το κίνητρο της Φαρένσε

Ιδιαίτερη στοιχηματική ημέρα η σημερινή, με διαθέσιμα ματς κυρίως από περιφερειακά πρωταθλήματα και δεύτερες κατηγορίες. Το αγαπημένο ματς παιχνίδι δηλαδή, μακριά από τους προβολείς των μεγάλων σαλονιών που μας οδηγεί συχνά στο ταμείο. Βασικό σημείο η νίκη που έχει απόλυτη ανάγκη η Φαρένσε.

Το κίνητρο της Φαρένσε

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας η Φαρένσε υποδέχεται την Εστρέλα. Η Φαρένσε είναι μια ομάδα με υψηλό μπάτζετ και ποιοτικό ρόστερ, που φέτος υποβιβάστηκε και στόχευε στην επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια, ωστόσο ολοκλήρωσε αποκαρδιωτικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στην επικίνδυνη ζώνη, τρεις σερί ήττες και για τον λόγο αυτόν άλλαξε πρόσφατα προπονητή, αναθέτοντας τα ηνία στον Βάσκο Φαΐθκα. Στο ντεμπούτο του η Φαρένσε έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έχασε δύσκολα 2-1 από την Ρίο Άβε που διεκδικεί την άνοδο. Έχει το εύκολο γκολ, της λείπει η σταθερότητα στην άμυνα.

Η Εστρέλα είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, μεσαίου μπάτζετ, που αρχικά ξεκίνησε με στόχο την άνετη παραμονή, αλλά στην πορεία έβαλε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Θεωρητικά μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, αλλά ρεαλιστικά υπάρχουν ομάδες μεγαλύτερης ποιότητας που μπορούν να κρατήσουν τις θέσεις τους πάνω από αυτήν. Ομάδα που παίζει δίχως άγχος, βάζει και δέχεται γκολ με άνεση. Δεν έχει άλλα περιθώρια για αστοχίες η Φαρένσε, μπορεί να πάρει αυτό το ματς σε υψηλή απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φαρένσε - Εστρέλα 1 (2,25)