Η Καβάλα θα τα δώσει όλα για την πρώτη νίκη στη σεζόν κόντρα στα Τρίκαλα

Στον απόηχο της κακοκαιρίας «Ελπίδα» οι ομάδες της Β’ Εθνικής ετοιμάζονται για τη δική τους μάχη σε όσα τουλάχιστον παιχνίδια επιτρέψουν οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες να διεξαχθούν σήμερα. Από εκεί θα αντλήσουμε τα δύο βασικά μας σημεία, που είναι η πρώτη νίκη της Καβάλας και τα γκολ στις Σέρρες.

Η Καβάλα θα τα δώσει όλα για την πρώτη νίκη στη σεζόν κόντρα στα Τρίκαλα

Η Καβάλα έφθασε πολύ κοντά στην πρώτη νίκη στη σεζόν, αλλά έχασε μέσα από τα χέρια το τρίποντο κόντρα στον Πανσερραϊκό. Έχουν αλλάξει ρότα οι «Αργοναύτες» από τη στιγμή που ενισχύθηκαν στη μεταγραφική περίοδο, Πέρασαν οι εποχές που ήταν ο «σάκος του μποξ» στο πρώτο σκέλος της περιόδου, πλέον μετρούν τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Στοχευμένο και το ματς με τα Τρίκαλα για αν κάνουν σεφτέ οι κυανόλευκοι. Δεν αναμένονται αλλαγές από τον Γερμανό κόουτς Άλμπερτ Νούρι.

Στα Τρίκαλα επιχειρούν προσπάθεια ανάκαμψης, αλλά για την ώρα δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές εξαιτίας διαμάχης με την αλβανική Τέουτα και σχετικής απαγόρευσης της ΟΥΕΦΑ. Στηρίζονται εν πολλοίς σε ελληνικό σχήμα, καθώς αποχώρησαν οι Παραγουανοί παίκτες από το ρόστερ. Ο Νίκος Ουσταμπασίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» στα τέλη του 2021. Σημαντικές οι επιστροφές του πρώτου σκόρερ Κουσκουνά και του αριστερού μπακ Νιάρου που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους. Μάλλον ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Καβάλας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καβάλα-Τρίκαλα 1 (2.10)