Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς της Μπρίστολ Σίτι

Κακοκαιρία εντός των συνόρων, αλλά στην Ευρώπη η δράση συνεχίζεται κανονικά. Η Αγγλία φυσικά δεν σταματά να παίζει ούτε μέρα, η Τσάμπιονσιοπ έχει την τιμητική της, από εκεί θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα σημεία που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς της Μπρίστολ Σίτι

Επιλέγουμε τα γκολ στο Λούτον σε υψηλή απόδοση, την καλοπληρωμένη ισοπαλία στο Κόβεντρι και για κερασάκι στην τούρτα μεταφερόμαστε στη Λε Μαν όπου αναμένουμε τη νίκη των γηπεδούχων. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία η Λούτον υποδέχεται την Μπρίστολ Σίτι. Η Λούτον προερχόταν από τέσσερα σερί ματς δίχως ήττα, αλλά κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Ομάδα που έχει το εύκολο γκολ και κυρίως στην έδρα της αρέσκεται να ανεβάζει τον ρυθμό. Δεν προλαβαίνει το τρένο της ανόδου, αλλά και φέτος θέλει να κλείσει τη σεζόν στην πρώτη οκτάδα. Η Μπρίστολ Σίτι είναι ομάδα που αρέσκεται να αγωνίζεται φουλ επιθετικά. Σκοράρει κατά βούληση, αλλά έχει και θέματα στην αμυντική λειτουργία. Από τη μια αγωνιστική στην άλλη μεγάλες οι μεταπτώσεις στην απόδοση και στα αποτελέσματα. Αυτό που δεν αλλάζει είναι τα γκολ και το θέαμα στα παιχνίδια της. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν και τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ανάλογη αναμένουμε να είναι η εξέλιξη και στη σημερινή συνάντηση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λούτον - Μπρίστολ Σίτι: Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,35)