Το Πράσινο Ακρωτήρι ελπίζει στην αδιαφορία του Καμερούν για να προκριθεί

Λιγότερες αριθμητικά επιλογές για το σημερινό κουπόνι, αλλά και πάλι υπάρχουν ευκαιρίες. Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Κόπα Άφρικα μας βάζει σε… υποψίες σχετικά με το αποτέλεσμα που μπορεί να πάρει το Πράσινο Ακρωτήρι κόντρα στο Καμερούν, που ήδη έχει προκριθεί.

Το Πράσινο Ακρωτήρι ελπίζει στην αδιαφορία του Καμερούν για να προκριθεί

Για το καταληκτικό ματς του πρώτου ομίλου στο Κόπα Άφρικα το Πράσινο Ακρωτήρι αντιμετωπίζει το Καμερούν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ. Το Πράσινο Ακρωτήρι ηττήθηκε από την Μπουρκίνα Φάσο και δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη επί της Αιθιοπίας. Εξακολουθεί να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση, είναι πιθανό να του κάνει ακόμα και η ισοπαλία για να περάσει με τις καλύτερες τρίτες των γκρουπ.

Το Καμερούν έκανε το «δύο στα δύο» κόντρα σε Μπουρκίνα Φάσο και Αιθιοπία και πέρασε και μαθηματικά στην επόμενη φάση. Μία ισοπαλία είναι αρκετή για να περάσει και ως πρώτο. Προσέχουμε το ενδεχόμενο ροτέισον, αφού δεν υπάρχει λόγος να καταπονηθούν περισσότερο οι βασικοί. Με ισοπαλία και οι δύο ομάδες επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Επιλέγουμε τη διπλή ευκαιρία του Πράσινου Ακρωτηρίου.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πράσινο Ακρωτήρι - Καμερούν 1Χ (2,10)