Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γκολ - γκολ

Στο μεγάλο ντέρμπι της Super League 1 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γκολ - γκολ

Στο μεγάλο ντέρμπι της Super League 1 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό. Στον Παναθηναϊκό καλούνται να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Βόλο, που οφείλεται εν πολλοίς στο γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 20’. Είχαν προηγηθεί τρεις μαζεμένες νίκες που εδραίωσαν την παρουσία τους στην εξάδα. Ανεβαίνουν επίπεδο στη Λεωφόρο οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπου μετρούν τέσσερις σερί νίκες με σκορ 2-0. Εκτός μάχης οι δεξιοί μπακ Σάντσες, Βαγιαννίδης και ο αμυντικός μέσος Κουρμπέλης. Ετοιμοπόλεμοι ο αρχισκόρερ Καρλίτος, ο δημιουργικός χαφ Βιγιαφάνιες και ο αριστερός μπακ Χουάνκαρ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το… αριστερό στο 2022, καθώς διακόπηκε το σερί των δέκα νικών με την ισοπαλία στη Ριζούπολη. Πέρασαν προβλήματα με κορονοϊό οι «ερυθρόλευκοι», γι’ αυτό αναβλήθηκε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Απόντες σίγουρα ο κεντρικός αμυντικός Σισέ, οι κεντρικοί χαφ Μπουχαλάκης, Κούντε, οι μεσοεπιθετικοί Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου. Η δύναμη της έδρας και οι κομβικές ελλείψεις των «ερυθρόλευκων» μειώνουν την ποιοτική απόσταση των δύο ομάδων. Πάμε με τα γκολ που διπλασιάζουν το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Γκολ-γκολ (2,00)