Θα λάμψουν τα «μαύρα αστέρια» της Γκάνας κόντρα στην Γκαμπόν

Διαμάντια στην Αφρική διαλέγουμε από την ημέρα που ξεκίνησε το μεγάλο τουρνουά.

Θα λάμψουν τα «μαύρα αστέρια» της Γκάνας κόντρα στην Γκαμπόν

Και χθες μάς έστειλε στο ταμείο το βασικό μας σημείο, που ήταν η ακριβοπληρωμένη επιλογή της Μπουρκίνα Φάσο. Σήμερα θα κινηθούμε εξ ολοκλήρου στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Καμερούν. Πρώτο σημείο, η νίκη της Γκάνας κόντρα στην Γκαμπόν, ανάλογης απόδοσης η επικράτηση της Ζιμπάμπουε επί του Μαλάουι και, για κερασάκι στην τούρτα, το ακριβοπληρωμένο γκολ-γκολ της Σενεγάλης με τη Γουινέα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου στο Κόπα Άφρικα η Γκαμπόν αντιμετωπίζει την Γκάνα. Στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ, το ματς. Η Γκαμπόν σκόραρε νωρίς απέναντι στις Κομόρες και στη συνέχεια κατάφερε να κρατήσει το σκορ (1-0) και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση αν κάνει το «δύο στα δύο» απέναντι στην Γκάνα. Άγνωστο αν θα προλάβει ο σταρ επιθετικός Ομπαμεγιάνγκ, που απουσίασε στην πρεμιέρα λόγω κορονοϊού. Σήμερα το τελικό τεστ.

Η Γκάνα, παρά την καλή εμφάνιση, ηττήθηκε από το Μαρόκο (1-0) και πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια απωλειών αν θέλει να διεκδικήσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση του ομίλου. H oμάδα του Τσαρλς Οκόνορ, παρά το επιθετικό ταλέντο που διαθέτει, δεν αξιοποιεί όσο θα μπορούσε τις ευκαιρίες της. Δεν έχουν προβλήματα απουσιών τα «μαύρα αστέρια». Η Γκάνα είναι ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά και «καίγεται» για τη νίκη. Διπλασιάζει το ποντάρισμά μας το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκαμπόν - Γκάνα 2 (2,10)