Η Αλ Χιλάλ δεν έχει περιθώριο νέας γκέλας και θα κατακτήσει το Σούπερ Καπ

Το πρωτάθλημα της Ιταλίας δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα, αλλά από στοιχηματικής άποψης οι άψογα διαβασμένοι μπουκ δεν μας αφήνουν περιθώρια κέρδους.

Η Αλ Χιλάλ δεν έχει περιθώριο νέας γκέλας και θα κατακτήσει το Σούπερ Καπ

Θα κινηθούμε για μια ακόμα φορά «περιφερειακά», έχοντας βασικό σημείο την κατάκτηση του Σούπερ Καπ από την Αλ Χιλάλ, θα προσθέσουμε τη νίκη της Τζαμσενπούρ στην Ινδία και για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τα γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία η Αλ Χιλάλ αντιμετωπίζει την Αλ Φαϊσαλί. Η Αλ Χιλάλ, όχι μόνο πρωταθλήτρια στη χώρα αλλά και κάτοχος του Τσάμπιονς λιγκ Ασίας φέτος, δυσκολεύεται πολύ να βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα με συνέπεια ο κόουτς Λεονάρντο Ζαρντίμ να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Στην πραγματικότητα, αν δεν πάρει σήμερα το τρόπαιο στο Ριάντ, θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία. Από την άλλη πλευρά η Αλ Φαϊσαλί, επίσης με Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο, τον Ντάνιελ Ράμος, πήρε πέρσι το Κύπελλο, αλλά φέτος τα πηγαίνει χάλια. Τρεις συνεχόμενες ήττες, οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, το Σούπερ Καπ φαντάζει πολυτέλεια στη δεδομένη χρονική συγκυρία. Την τελευταία μέρα του 2021 οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για το πρωτάθλημα στην έδρα της Αλ Φαϊσαλί και η Αλ Χιλάλ επικράτησε με ανατροπή 3-2. Και σήμερα θα κερδίσει. Πιθανότατα από το ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αλ Χιλάλ-Αλ Φαϊσαλί 1 (1.55) ή 1/1 (2.25)