Μακάμπι Χάιφα - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Γκολ και θέαμα στο ντέρμπι

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινούνται ακόμα τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη, καθώς η επιστροφή στη δράση προσδιορίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μακάμπι Χάιφα - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Γκολ και θέαμα στο ντέρμπι

Υπάρχουν ωστόσο ματς που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο. Δυνατή επιλογή μας τα γκολ στη Χάιφα, ανάλογα θα κινηθούμε στο ντέρμπι της Λεμεσού και για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε την ισοπαλία στην Πορτογαλία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα του Ισραήλ η Μακάμπι Χάιφα υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρά επτά συνεχόμενες νίκες και δίνει μάχη για τον τίτλο με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Ομάδα που στηρίζεται στην εξαιρετική επιθετική λειτουργία, σκοράρει με ρυθμό πολυβόλου.

Στην τρίτη θέση ακολουθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά δυσκολεύεται να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο. Επίσης ομάδα που σκοράρει εύκολα, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Πολύ χαμηλά ο άσος. Αντίθετα το πιθανό ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει εξαιρετικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μακάμπι Χάιφα - Μακάμπι Τελ Αβίβ Γκολ-γκολ (2.10)