Καίγονται για νίκη τα Τρίκαλα και μπορούν να την πάρουν κόντρα στον αδύναμο εκτός έδρας Θεσπρωτό

Παλιές εποχές όπου και στην Ελλάδα παιζόταν μπάλα στην καρδιά της εορταστικής περιόδου θυμίζει η σημερινή μέρα. Αγωνιστική δράση στη Β’ Εθνική με 15 παιχνίδια να προσφέρονται για στοιχηματισμό και από αυτά θα κάνουμε τις επιλογές μας για να διασφαλίσουμε ένα έξτρα χριστουγεννιάτικο δώρο.

Καίγονται για νίκη τα Τρίκαλα και μπορούν να την πάρουν κόντρα στον αδύναμο εκτός έδρας Θεσπρωτό

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Θεσπρωτό. Τα Τρίκαλα έγιναν φύλλο και φτερό κόντρα στην Ξάνθη στο ματς που σηματοδότησε την αποχώρηση του Παραγουανού κόουτς Χόρχε Αμπέντε. Μαζί του έφυγαν και οι συμπατριώτες του, ο στόπερ Παρέδες, ο κεντρικός μέσος Ρεκίν και ο γκολκίπερ Σεντουριόν. Παρελθόν από το ρόστερ και ο επιθετικός Νίζιτς. Τα ηνία στην τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Νίκος Ουσταμπασίδης που θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του.

Στον Θεσπρωτό έχουν κάθε λόγο για να επιχαίρουν από τη μέχρι τώρα πορεία στον βόρειο όμιλο. Σε καλό ρυθμό η ομάδα της Ηγουμενίτσας μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Δυσκολεύεται, πάντως, στις εξόδους όπου έχει υποστεί τρεις ήττες σε τέσσερις αποστολές. Τα επτά από τα οκτώ ματς στη σεζόν εξελίχθηκαν σε No Goal για τους «κιτρινόμαυρους» του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Πάμε με την έδρα και το κίνητρο των Τρικάλων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τρίκαλα-Θεσπρωτός 1 (2.35)