Καίγεται για νίκη η Ακαδέμικα κόντρα στη βαθμολογικά άνετη Τροφένσε

Περιέργως, πλούσιο είναι το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι που εκτός από τη συνήθη Αγγλία περιλαμβάνει ματς και στην Πορτογαλία αλλά και Κύπελλο Τουρκίας. Αποφεύγουμε οποιαδήποτε απόδοση κινείται κάτω από 1.75, αφού τις προηγούμενες ημέρες έγινε «μακελειό» με τα φαβορί που «έσπασαν».

Καίγεται για νίκη η Ακαδέμικα κόντρα στη βαθμολογικά άνετη Τροφένσε

Βασικό μας σημείο η Ακαδέμικα που δίνει μάχη επιβίωσης στη Β’ Πορτογαλίας, επιλέγουμε και τα γκολ από το ματς της Μορεϊρένσε, προσθέτουμε το διπλό της Ρέξαμ στη Νάσιοναλ της Αγγλίας και για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε την ισοπαλία στην Αττάλεια. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας η Ακαδέμικα Κοΐμπρα υποδέχεται την Τροφένσε. Η Ακαδέμικα είναι μια παραδοσιακή δύναμη που έχει φτάσει να βολοδέρνει στα όρια υποβιβασμού της δεύτερης κατηγορίας απ’ όπου προσπαθεί να απεγκλωβιστεί. Περισσότερο ανταγωνιστική εσχάτως, όπου μετρά μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Η Τροφένσε πήρε τρεις μαζεμένες νίκες και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά κόντρα στην ποιοτικότερη Φεϊρένσε ηττήθηκε εντός έδρας. Μικρομεσαία ομάδα με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και στα αποτελέσματα που φέρνει, θέλει απλά την παραμονή στην κατηγορία. Άνετη πλέον βαθμολογικά, εκεί ποντάρει η Ακαδέμικα για να πάρει τη νίκη που τόσο έχει ανάγκη. Πληρώνει καλά ο άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ακαδέμικα-Τροφένσε 1 (2.30)