Μάχη στην Τραπεζούντα !

Για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, η πρωτοπόρος Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την τρίτη στην κατάταξη, Μπασάκσεχιρ. Η πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο στοίχημα 

Μάχη στην Τραπεζούντα !

Η Τραμπζονσπόρ βρέθηκε σε δύσκολη θέση κόντρα στην παθιασμένη Αλτάι, αλλά με ποιότητα, ψυχραιμία και αύρα επίδοξης πρωταθλήτριας γύρισε το ματς στο φινάλε και έφυγε με πολύτιμο διπλό από την Σμύρνη. Διατηρεί αποστάσεις ασφαλείας από τους διώκτες της, πείθει πως έχει όλο το πακέτο για τον πολυπόθητο τίτλο. Ο κόσμος στηρίζει γεμίζοντας τα γήπεδο στην Τραπεζούντα, όπου μετρά πέντε σερί νίκες. Ο κόουτς Αμπντουλάχ Αβτσί δεν υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικός Ιέ και στους μεσοεπιθετικούς Ενουακάμε και Ζερβινιό, που είναι ανέτοιμοι.

Η Μπασάκσεχίρ διάγει περίοδο φόρμας και συνδυάζοντας ουσία και θέαμα κυνηγά τουλάχιστον την δεύτερη θέση. Οκτώ νίκες στα δέκα πιο πρόσφατα ματς που πορεύεται αήττητη η ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Το μοναδικό αρνητικό σημείο αναφοράς είναι η άμυνα. Οκτώ στα δέκα πιο πρόσφατα ματς των οράνιε εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο κόουτς Εμρέ Μπελόζογλου που ανέλαβε μεσούσης της σεζόν και πιστώνεται την αναγέννηση δεν υπολογίζει στον δεξιό μπακ Σαχινέρ που εκτίει ποινή και στον αμυντικό μέσο Τσιγκερτσί που είναι ανέτοιμος. Φουλ φορμαρισμένες αμφότερες. Αναμένουμε γκολ και θέαμα στην Τραπεζούντα !

ΠΡΟΤΑΣΗ

18.00: Τραμπζονσπόρ-Μπασάκσεχιρ Goal και Over 2,5 γκολ (2.25)