Ο Αστέρας Βλαχιώτη θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη κόντρα στην ΑΕΚ Β'

Αγωνιστική δράση από τη μια για το Κύπελλο και από την άλλη για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μάς δίνουν τη δυνατότητα να περιπλανηθούμε σε γνώριμα στοιχηματικά εδάφη.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη κόντρα στην ΑΕΚ Β'

Φυσικά δεν ασχολούμαστε με στάνταρ του 1,05 και του 1.15. Παίζουμε με τα κόρνερ του Ολυμπιακού, τα γκολ στο Αγρίνιο, ενώ κοντράρουμε την ΑΕΚ Β’ κόντρα στον μπαρουτοκαπνισμένο Βλαχιώτη. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Σε εξ αναβολής ματς για τη Β’ Εθνική η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης. Η ΑΕΚ Β’ προέρχεται από δύο μαζεμένες ισοπαλίες κόντρα σε αντιπάλους θεωρητικά στα μέτρα της. Παραμένει βέβαια αήττητη και σε πορεία υπεράνω των προσδοκιών που υπήρχαν για λογαριασμό της στο ξεκίνημα της περιόδου. Η άμυνα αποτελεί το σταθερό σημείο αναφοράς για τον κόουτς Σωκράτη Οφρυδόπουλο, με εξαίρεση το ματς με την Ιεράπετρα. Δεν θα έχει βοήθειες από την πρώτη ομάδα που παίζει Κύπελλο με την Κηφισιά και θα χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες.

Ο Αστέρας στάθηκε ανταγωνιστικά στην αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον Εργοτέλη και προσέθεσε έναν ακόμα πόντο στο ενεργητικό του. Η ομάδα της Λακωνίας υστερεί σε ποιότητα, αλλά αναδεικνύει μαχητικό πνεύμα που της επιτρέπει να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία. Η άμυνα αποτελεί το όπλο για τους «κυανόλευκους», αλλά στην επίθεση σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Ο κόουτς Κώστας Βελιτζέλος υπολογίζει σε πλήρη αποστολή για την αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καμάρας». Πολύ χαμηλά ο άσος. Αξίζουν τα σημεία του Βλαχιώτη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ Β’-Αστέρας Βλαχιώτη Χ (3,50) ή 2 (6,35)