Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς στα Άδανα

Μεσοβδόμαδο πρόγραμμα με αγωνιστική δράση και σε δημοφιλή αλλά και σε «περιφερειακά» πρωταθλήματα και η στήλη ως συνήθως θα διαλέξει τα δεύτερα.

Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς στα Άδανα

Για το πρωτάθλημα της Τουρκίας η Άδανα Ντεμίρσπορ υποδέχεται τη Γαλατασαράι. Οι γηπεδούχοι είναι μια νεοφώτιστη αλλά πλούσια ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ που λογικά βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Με τον Βιτσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της και εμπροσθοφυλακή τούς Μπαλοτέλι, Βάργκας, Μπιάρνασον, Σταμπουλί και Ακιντόλα δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας πέρα από το βάρος της φανέλας. Τέσσερις νίκες και μόνο μία ήττα στην τελευταία εξάδα αγώνων για τους «οράνιε» και αυτή από την επίδοξη πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ.

Η Γαλατά αποτελεί τη μεγάλη απογοήτευση στη φετινή περίοδο. Τίποτα δεν έχει πάει καλά μέχρι στιγμής στο μεγάλο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, όπου μάταια προσπαθεί να βρει λύσεις ο Φατίχ Τερίμ. Δίχως νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς, ενώ προέρχεται από ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με την Μπασακσεχίρ. Σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Γκολ-γκολ τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Και σήμερα περιμένουμε γκολ στα Άδανα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Άδανασπορ-Γαλατασαράι Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)