Η Φένλο θα κερδίσει την Ος για να προσεγγίσει τη ζώνη των πλέι οφ ανόδου

Την περιφερειακή διαδρομή που οδηγεί στο ταμείο θα ακολουθήσουμε σήμερα, αφού υπάρχουν επιλογές σε πρωταθλήματα δεύτερης… διαλογής και δεύτερης κατηγορίας και μάλιστα σε πολύ καλές αποδόσεις.

Η Φένλο θα κερδίσει την Ος για να προσεγγίσει τη ζώνη των πλέι οφ ανόδου

Βασικό μας σημείο η νίκη που έχει ανάγκη η Φένλο για να προσεγγίσει τα πλέι οφ ανόδου στην Ολλανδία κόντρα στη μικρομεσαία Ος. Από κοντά και η νίκη της Βολουντάρι στη Ρουμανία, ενώ για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τα γκολ από την αναμέτρηση στην Κοπρίβνιτσα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η Φένλο υποδέχεται την Ος. Η Φένλο θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, αλλά το ρόστερ της αποδυναμώθηκε σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Βρίσκεται πέντε πόντους πίσω από τη ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο που είναι ο βασικός στόχος της περιόδου. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, καίγεται για τη νίκη και καλείται να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία.

Η Ος είναι μια μικρομεσαία ομάδα που παραπαίει στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Παραμένει δίχως νίκη στα 15 πιο πρόσφατα ματς, αλλά δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα, αν και δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς δεν υποβιβάζεται ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία. Στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς η Ος αναδείχθηκε ισόπαλη. Πάμε με την έδρα, την ποιότητα και το κίνητρο της Φένλο, υπερδιπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φένλο-Ος 1 (2.10)