Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας κυνηγά τη Λουντογκόρετς και τον τίτλο

Λίγες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι - Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας κυνηγά τη Λουντογκόρετς και τον τίτλο και θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρντά

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας κυνηγά τη Λουντογκόρετς και τον τίτλο

Λίγες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, αλλά αυτό δεν μας πτοεί και με το ανάλογο διάβασμα επιλέξαμε την τριάδα που μπορεί να μας στείλει ταμείο.
Βασικό σημείο η νίκη της ΤΣΣΚΑ Σόφιας που διεκδικεί τον τίτλο στη Βουλγαρία. Από τα ματς της ελληνικής Σούπερ Λιγκ ποντάρουμε στα γκολ στη Νίκαια και στην ακριβοπληρωμένη ισοπαλία στο «Γεντί Κουλέ». Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Με ψυχραιμία

Σε εξ αναβολής ματς για τη δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας η Αρντά υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η Αρντά είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει απλά την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν αλλά σταδιακά επέστρεψε στα… κυβικά της. Μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από το Καρντζαλί που σκοράρει με δυσκολία.

Η ΤΣΣΚΑ είναι η παραδοσιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας, που τα δύο τελευταία χρόνια επέστρεψε στο υψηλό επίπεδο και επιδιώκει να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Λουντογκόρετς. Οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν έξι πόντους έχοντας ματς λιγότερο και με νίκη σήμερα θα βρεθούν σε απόσταση βολής από τον μεγάλο αντίπαλο. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα από τη Σόφια που αμύνεται με αξιοπιστία. Έχει το κίνητρο και την ποιότητα η ΤΣΣΚΑ για να πάρει το διπλό, αξίζει το ρίσκο ακόμα και από ημίχρονο για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αρντά-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2 (1.85) ή 2/2 (2.75)