Πιστεύουμε στην Κραϊόβα στο σημερινό κουπόνι

Λίγες και καλές οι σημερινές στοιχηματικές επιλογές. Αποφεύγουμε ως συνήθως τα ελάχιστα προβεβλημένα ματς όπου οι μπουκ είναι άριστα διαβασμένοι και πάμε να κάνουμε τη διαφορά με παιχνίδια θεωρητικά «δεύτερης διαλογής», όπου οι αποδόσεις είναι παραπάνω από την κανονική αξία των σημείων.

Πιστεύουμε στην Κραϊόβα στο σημερινό κουπόνι

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας η Κραϊόβα υποδέχεται την Αράντ. Η Κραϊόβα είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ και ανάλογων στόχων, που στη φετινή περίοδο ταλανίζεται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και στα αποτελέσματα που φέρνει με συνέπεια να βρίσκεται στα όρια της ζώνης των πλέι οφ. Δίχως νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, καθώς πληρώνει τις αμυντικές αδυναμίες. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια.

Η Αράντ είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που θέλει την άνετη παραμονή και αν μπορέσει την υπέρβαση συμμετοχής στα πλέι οφ. Το πρώτο το έχει ουσιαστικά διασφαλίσει, για την εξάδα έχει περισσότερο μαθηματικές ελπίδες. Δίχως νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς, στα οποία έχει βάλει μόνο ένα γκολ. Δίχως ουσιαστικό κίνητρο, σε αντίθεση με την Κραϊόβα που δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για γκέλα. Πιθανός ο άσος που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κραϊόβα-Αράντ 1 (2.10)