Καίγεται ο ΑΠΟΕΛ

Ευκαιρία νίκης για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην κοινή έδρα του ΓΣΠ

Καίγεται ο ΑΠΟΕΛ

Το κυριακάτικο πρόγραμμα στο κουπόνι περιλαμβάνει εκ νέου πάνω από 200 ματς, οπότε για να μη χαθούμε θα κινηθούμε σε γνώριμα εδάφη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα θα επιλέξουμε ιδιαίτερο στοίχημα στην Τούμπα αλλά και το καλοπληρωμένο διπλό των Χανίων. Και στην Κύπρο θα ποντάρουμε δυνατά στη νίκη του ΑΠΟΕΛ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Με ψυχραιμία

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου ο Ολυμπιακός Λευκωσίας αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ στην κοινή έδρα του ΓΣΠ. Ο Ολυμπιακός στάθηκε ανταγωνιστικά στη δύσκολη αποστολή στη Λεμεσό, αλλά ηττήθηκε από τον ποιοτικό Άρη. Για μια ακόμα φορά η ομάδα από τη Λευκωσία πλήρωσε την αδυναμία της στην τελική προσπάθεια. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πετύχει γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ο κόουτς Γιώργος Πετράκης περιμένει βελτίωση στο σκοράρισμα για να πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της πρωτεύουσας. Σταθερά εκτός πλάνων ο κεντρικός μέσος Γουακάσο.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε στοχεύσει το ματς με την Πάφο ως ευκαιρία επιστροφής στις νίκες, αλλά, παρόλο που είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες με το μέρος του, αρκέστηκε στον πόντο της ισοπαλίας. Τρία «Χ» στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς κρατούν τους «γαλαζοκίτρινους» στα όρια της ζώνης των πλέι οφ. Ο κόουτς Σοφρώνης Αυγουστή δεν υπολογίζει στον αρχηγό εξτρέμ Εφραίμ που προσβλήθηκε από κορονοϊό. Εκτός και ο στόπερ Σάντος. Επανέρχονται ο κεντρικός μέσος Λούκας Σόουζα και ο πλάγιος επιθετικός Οκριασβίλι. Ντεφορμέ ο Ολυμπιακός, χρειάζεται νίκες ο ΑΠΟΕΛ. Πληρώνει το διπλό στην κοινή έδρα των δύο ομάδων.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΠΟΕΛ 2 (2.10)