Η Εξέλσιορ είναι ανώτερη και μπορεί να κερδίσει τη μικρή Άλκμααρ

Σε πολύ μικρότερο αριθμό αγώνων κινείται το σημερινό κουπόνι, γεγονός που μας επιτρέπει να διαβάσουμε εξονυχιστικά τα ματς και να αναζητήσουμε επιλογές που θα μας στείλουν στο ταμείο.

Η Εξέλσιορ είναι ανώτερη και μπορεί να κερδίσει τη μικρή Άλκμααρ

Χθες τα Χανιά έκαναν πάρτι κόντρα στην Κηφισιά, η Πάφος μάς χρυσοπλήρωσε την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και χάσαμε μόνο το γκολ-γκολ του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Όσοι είδαν το ματς καταλαβαίνουν πόσο απαραίτητη είναι η στοιχειώδης ρέντα όταν κάποιος στοιχηματίζει. Σήμερα θα ποντάρουμε στην Εξέλσιορ που μας δικαιώνει συνέχεια, ενώ πάμε με εναλλακτικές επιλογές στα ματς στο Πανθεσσαλικό και στο Δασάκι. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η Άλκμααρ Β’ υποδέχεται την Εξέλσιορ. Η δεύτερη ομάδα της Άλκμααρ κινείται στα μεσαία στρώματα της κατάταξης, έχοντας αφήσει προ πολλού πίσω της το εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν. Πλέον συμπλήρωσε οκτώ ματς δίχως νίκη και ανάμεσά τους πέντε ήττες. Φυσικά πορεύεται δίχως κίνητρο, αφού εξαρχής δεν έχει δικαίωμα ανόδου, ενώ παράλληλα δεν υποβιβάζεται ομάδα από την κατηγορία.

Η Εξέλσιορ αντίθετα έχει χτιστεί για την άμεση επάνοδο στην Ερεντιβίζιε. Ακριβό ρόστερ, ποιότητα σε όλες τις γραμμές, βρίσκεται στη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στα «μεγάλα σαλόνια». Σκοράρει σαν πολυβόλο, αλλά έχει θέματα στην άμυνα, όπου δέχεται διαρκώς τέρματα. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ με σκορ όπως 5-1, 4-2 και 4-4. Όσες φορές ποντάραμε στη νίκη της Εξέλσιορ μας δικαίωσε. Μπορεί να το κάνει και σήμερα διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Άλκμααρ Β - Εξέλσιορ 2 (2,10)