ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αμφότεροι βάζουν και τρώνε

Για το πρωτάθλημα της Super League η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. H πρόταση για το στοίχημα της μέρας. 

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αμφότεροι βάζουν και τρώνε

Για το πρωτάθλημα της Super League η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη στα Γιάννινα στα τελειώματα του ματς και μαζί ψυχολογία, έχοντας προηγηθεί η ήττα στο ντέρμπι κορυφής που την άφησε πίσω από τον Ολυμπιακό.

Μεσοβδόμαδα με αλλαγές κέρδισε εύκολα 4-0 την Κηφισιά για το Κύπελλο, ουσιαστικά πέρασε στους «8» της διοργάνωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν και δέχονται γκολ με μεγάλη άνεση. Τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Δεν υπολογίζεται ο επιθετικός Ανσαριφάρντ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μία ακόμα στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα επί του Βόλου (2-1). Τα αποτελέσματα αυτά βέβαια έγιναν κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους, τώρα θα διαπιστωθεί αν οι «πράσινοι» έχουν ανέβει στο επιθυμητό επίπεδο. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Νοκ άουτ ο στόπερ Πούγγουρας, ο κεντρικός μέσος Κουρμπέλης και ο στράικερ Ιωαννίδης. Αμφότεροι βάζουν και τρώνε. Γκολ-γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Γκολ-γκολ (2.10)