Ευκαιρία για νίκη έχει η Φενέρ στη Σμύρνη

Το πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο μοίρασε χθες η στήλη. Η ισοπαλία του Διαγόρα σε απόδοση 4 (!), το διπλό από ημίχρονο του ΠΑΟΚ Β’ στο 2.55 και το γκολ-γκολ και όβερ του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.65 τίναξαν την μπάνκα στον αέρα.

Ευκαιρία για νίκη έχει η Φενέρ στη Σμύρνη

Με την ψυχολογία στα ύψη συνεχίζουμε σήμερα με βασική επιλογή το διπλό της Φενέρ, ενώ προσθέτουμε δύο σημεία από το αγαπημένο πρωτάθλημα της Κύπρου. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Τουρκίας η Γκέζτεπε υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Η Γκέζτεπε παραπαίει μετρώντας έξι ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη σε εννιά ματς και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση της κατάταξης. Κάκιστη και η συγκομιδή στη Σμύρνη, όπου έχει υποστεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Η Φενέρ έβαλε στοπ στον δικό της κατήφορο με τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι επί της Γαλατά, αλλά μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλει πάση θυσία νίκη για να ανέβει στη δεύτερη θέση, αν και το τρένο της Τραμπζονσπόρ θα απέχει και πάλι δέκα βαθμούς. Υπάρχει διαφορά κλάσης, θα κερδίσει η Φενέρ υπερδιπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκέζτεπε-Φενέρμπαχτσε 2 (2.10)