Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ θα κερδίσει την ΜΚ Ντονς για να προσεγγίσει τον στόχο των πλέι οφ ανόδου

Η… αγαπημένη μέρα της στήλης, η Δευτέρα, για μια ακόμα φορά μάς έστειλε στο ταμείο. Ο Παναθηναϊκός πέρασε με ανατροπή από τον Βόλο κόντρα στη Λαμία. Το ντέρμπι της Κύπρου ανάμεσα σε ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ έληξε ισόπαλο, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το βάλαμε με τα γκολ στη συνάντηση του Απόλλωνα Λεμεσού με την ΠΑΕΕΚ που έκλεισε από το… 20’.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ θα κερδίσει την ΜΚ Ντονς για να προσεγγίσει τον στόχο των πλέι οφ ανόδου

Με την ψυχολογία στα ύψη θα επιλέξουμε παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας όπου εντοπίσαμε λάθη στις εκτιμήσεις των μπουκ.

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 η Σέφιλντ Γουένσντεϊ υποδέχεται την ΜΚ Ντονς. Η Γουένσντεϊ είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ και βαριάς φανέλας για τα δεδομένα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας. Ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν, αλλά πλέον κινείται σε υψηλές ταχύτητες. Αήττητο σερί οκτώ αγώνων, δύο νίκες στα τρία πιο πρόσφατα ματς και πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής από τη ζώνη των πλέι οφ που αποτελεί τον μίνιμουμ στόχο για τις «κουκουβάγιες».

Η ΜΚ Ντονς είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει να είναι ανταγωνιστική και αν την ευνοήσουν οι συγκυρίες να διεκδικήσει και την άνοδο. Σε καλό φεγγάρι εσχάτως μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά προσέχουμε πως τις πέτυχε κόντρα σε ομάδες κάτω από τη 14η θέση της κατάταξης. Απέναντι σε αντιπάλους στα κυβικά τους οι Ντονς δυσκολεύονται. Το ίδιο θα συμβεί και στο Σέφιλντ, όπου ο άσος πληρώνει εξαιρετικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - ΜΚ Ντονς 1 (2.45)