Ένα γκολ της ΠΑΕΕΚ περιμένουμε στην αναμέτρηση των νεοφώτιστων με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Πέφτουν οι τόνοι σήμερα έπειτα από το καταιγιστικό Σαββατοκύριακο και με λίγες στοιχηματικές επιλογές στη διάθεσή μας θα κινηθούμε σε γνώριμα… λημέρια. Από την ελληνική Σούπερ Λιγκ θα ποντάρουμε στη νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο επί της Λαμίας, ενώ στην Κύπρο θα παίξουμε με τα γκολ στη Λεμεσό και την ισοπαλία στο ντέρμπι της Λάρνακας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Ένα γκολ της ΠΑΕΕΚ περιμένουμε στην αναμέτρηση των νεοφώτιστων με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται την ΠΑΕΕΚ. Ο Απόλλων είναι μια επιθετικογενής ομάδα που αρέσκεται στη δημιουργία και στο σκοράρισμα. Εσχάτως είναι περισσότερο αποτελεσματική και στην άμυνα, καθώς κράτησε «καθαρή» εστία στα τρία πιο πρόσφατα ματς, όπου μέτρησε ισάριθμες νίκες. Οι «μπλε» καμαρώνουν στην κορυφή της κατάταξης, το κλίμα είναι έξοχο στην ομάδα, η διοίκηση παρέθεσε και… κοκτέιλ πάρτι για τους φίλους του συλλόγου της Λεμεσού. Νοκ άουτ ο στράικερ Πίττας. Επιστρέφει ο στόπερ Κατελάρης. Αμφίβολος ο επιθετικός Γιανγκά.

Η ΠΑΕΕΚ δίνει τη μάχη της για να κρατηθεί στην κατηγορία στην ιστορική πρώτη συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία. Μαχητικό πνεύμα από την ομάδα της Κερύνειας, αλλά λείπει η ποιότητα, όπως αποτυπώνεται στη δυσκολία στη δημιουργία και στο σκοράρισμα. Ένα γκολ ενεργητικό στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια. Νοκ άουτ οι κεντρικοί αμυντικοί Φραγκέσκου, Μασέδα, Χατζηκωνσταντή και ο δεξιός χαφ Βαρέλα. Αγώνας δρόμου για τον στόπερ Τσόσιτς. Καλύτερη ομάδα ο Απόλλων, καίγεται η ΠΑΕΕΚ, ποντάρουμε να βάλει έστω ένα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Απόλλων Λεμεσού - ΠΑΕΕΚ Γκολ-γκολ (2,25)