Ακόμα μία νίκη μπροστά στο πιστό κοινό της θα πανηγυρίσει η Μπουρζ

Η τελευταία μέρα που στοιχηματικά στηρίζεται αποκλειστικά στην άγονη γραμμή είναι η σημερινή. Αύριο επαναρχίζουν τα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά για την ώρα είμαστε υποχρεωμένοι να στηριχθούμε σε ματς από την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας και από την Πρέμιερ Λιγκ του Ιράν.

Ακόμα μία νίκη μπροστά στο πιστό κοινό της θα πανηγυρίσει η Μπουρζ

Καθόλου άσχημα για τη στήλη που αρέσκεται σε υπόγειες διαδρομές προς το ταμείο και το πρόγραμμα είναι ιδανικό σε αυτήν την κατεύθυνση. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας η Μπουρζ Περονάς υποδέχεται τη Σαμπλί. Η Μπουρζ είναι η πρωτοπόρος στην κατάταξη, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που τη συνοδεύει στη φετινή περίοδο. Υψηλό μπάτζετ, ποιοτικό ρόστερ και όλες οι συνθήκες για να διεκδικήσει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Σε καλή φόρμα προ της διακοπής των εθνικών ομάδων, με έξι νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ ματς. Οι «μπλε» διαθέτουν μακράν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, θα μπορούσαν αν είναι λίγο πιο αξιόπιστοι στα μετόπισθεν.

Η Σαμπλί είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που θέλει απλά την παραμονή στην κατηγορία. Την κατάλληλη στιγμή ήρθε για λογαριασμό της η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς με τρεις ήττες σε τέσσερα ματς έφτασε σε απόσταση βολής από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παραμένουν τα θέματα στα μετόπισθεν, δέχεται με άνεση γκολ. Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή δύο εβδομάδων, θα παίζαμε με μεγαλύτερη σιγουριά τον άσο, όμως ακόμα και τώρα θα επιλέξουμε την ποιότητα και το κίνητρο ανόδου των γηπεδούχων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπουρζ Περονάς-Σαμπλί 1 (1.70) ή 1/1 (2.50)