Η Μπόλτον θα κερδίσει στο γειτονικό Στόκπορτ και θα προκριθεί στον β' γύρο του αγγλικού Κυπέλλου

Υπέροχο ήταν το ταξίδι μας στην Αφρική, όπου το Καμερούν κέρδισε την Ακτή Ελεφαντοστού και προκρίθηκε, ενώ Νιγηρία και Πράσινο Ακρωτήρι μάς χάρισαν το γκολ-γκολ από το πρώτο τέταρτο του ματς.

Η Μπόλτον θα κερδίσει στο γειτονικό Στόκπορτ και θα προκριθεί στον β' γύρο του αγγλικού Κυπέλλου

Το μεσοδιάστημα ανάμεσα στις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και την επανέναρξη των πρωταθλημάτων καλύπτουν αγώνες Κυπέλλων και από «περιφερειακές» λίγκες. Από εκεί θα αντλήσουμε επιλογές για το στοιχηματικό κουπόνι, με πρώτη τη νίκη-πρόκριση της Μπόλτον στο αγγλικό Κύπελλο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Σε επαναληπτικό αγώνα για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας η Στόκπορτ υποδέχεται την Μπόλτον. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο πρώτο ματς και έτσι θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό, αυτήν τη φορά στο «Έτζλεϊ Παρκ». Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα στο Λάνκασαϊρ, ενώ τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες. Η Στόκπορτ συμμετέχει στη Νάσιοναλ ή αλλιώς την πέμπτη τη τάξει κατηγορία. Μέτρια η πορεία για τα δεδομένα της, βρίσκεται ακριβώς στη μέση της κατάταξης με μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Ο κόουτς Ντέιβ Τσάλινορ ανέλαβε τα ηνία της την περασμένη εβδομάδα. Γκολ-γκολ και όβερ τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς.

Η Μπόλτον συμμετέχει στη Λιγκ 1, την τρίτη τη τάξει κατηγορία. Εκεί όπου μετρούσε μόνο έναν πόντο σε πέντε ματς, αλλά το περασμένο Σάββατο κέρδισε εύκολα την Κρου και πλασαρίστηκε εκ νέου στα μισά της κατάταξης. Θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο για να δώσει στους οπαδούς της μια αίσθηση από τα περασμένα μεγαλεία. Δεδομένη η διαφορά ποιότητας. Δύσκολα να μην κερδίσει σε δεύτερο σερί ματς η Μπόλτον.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Στόκπορτ-Μπόλτον 2 (2.10)