Καίγεται για τη νίκη και θα την πάρει το Κονγκό του Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Υπέροχο το συναίσθημα να περνάει το βασικό σημείο της στήλης με… 5-0 από το ημίχρονο. Τίμησε και με το παραπάνω το προσωνύμιο «Έλληνες» η Έξετερ και μας έστειλε καλό ταμείο. Εκεί όπου ελπίζουμε να οδηγηθούμε και σήμερα, επιλέγοντας ματς από τους προκριματικούς ομίλους της Αφρικής. Εκεί εντοπίσαμε ασυνήθιστα λάθη στις εκτιμήσεις των μπουκ και θα επιδιώξουμε να τα αξιοποιήσουμε. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου! 

Καίγεται για τη νίκη και θα την πάρει το Κονγκό του Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Σε αγώνα για τον δέκατο όμιλο της Αφρικής για την πρόκριση στο Μουντιάλ η Τανζανία υποδέχεται τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Το ματς θα γίνει στην πόλη Νταρ Ες Σαλάμ. Εκεί όπου η Τανζανία θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που μπορούν να την οδηγήσουν στην τελική φάση. Υπερβατική ως τώρα η πορεία, με όπλο την αξιόπιστη επιθετική λειτουργία. Ο Δανός κόουτς Κιμ Πόουλσεν έχει εμφυσήσει αυτοπεποίθηση στα «αστέρια» που αγωνίζονται επιθετικά κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ηγέτης είναι ο στράικερ Σαμάτα της βελγικής Αντβέρπ.

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έκανε χαρακίρι στη Μαδαγασκάρη (1-0), έπεσε από την κορυφή και πλέον έχει ένα σενάριο που μπορεί να της δώσει και μαθηματικά την πρωτιά, δίχως να περιμένει άλλα αποτελέσματα. Να κερδίσει και τα δύο ματς που απομένουν κόντρα στους άμεσους ανταγωνιστές. Ο πολύπειρος Αργεντινός Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει το ειδικό βάρος για να εμπνεύσει τους παίκτες του σε αυτήν την απαιτητική αποστολή. Όλοι τους, άλλωστε, αγωνίζονται εκτός συνόρων και κυρίως στην Ευρώπη. Σαν τελικός το ματς, θα κερδίσει το ποιοτικότερο Κονγκό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τανζανία-ΛΔ Κονγκό 2 (2.50)