Τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Τρόφι μπορεί η ανώτερη Έξετερ επί της Μπρίστολ Ρόβερς

Ακόμα μία μέρα αναζητούμε «διαμάντια» στα ποδοσφαιρικά υπόγεια μικρών κατηγοριών και περιφερειακών πρωταθλημάτων, καθώς ξεκινούν από αύριο οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων. Οι επιλογές μας προέρχονται από το αγγλικό Λιγκ Τρόφι, όπου ελπίζουμε η Έξετερ να τιμήσει το ελληνικό προσωνύμιό της.

Τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Τρόφι μπορεί η ανώτερη Έξετερ επί της Μπρίστολ Ρόβερς

Για το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας η Έξετερ υποδέχεται την Μπρίστολ Ρόβερς. Η Έξετερ είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Λιγκ 2 ευρισκόμενη στην πρώτη τριάδα της κατάταξης και διεκδικεί βάσιμα την άνοδο. Τρεις συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό των «Ελλήνων», οι οποίοι σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με άνεση. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Με νίκη σήμερα προκρίνονται στη φάση των νοκ άουτ αγώνων της διοργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά η Μπρίστολ Ρόβερς επίσης συμμετέχει στη Λιγκ 2, αλλά δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά περιοριζόμενη στη 17η θέση. Μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, επίσης βάζει και δέχεται τέρματα. Γκολ-γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Και αυτή προκρίνεται μόνο με νίκη σήμερα στο Έξετερ. Στη μοναδική φετινή συνάντηση στο πρωτάθλημα η Έξετερ έκανε πάρτι κερδίζοντας 4-1. Δεν υπάρχει λόγος να μην επαναληφθεί η νίκη των γηπεδούχων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Έξετερ-Μπρίστολ Ρόβερς 1 (2.10)