Θα είναι… Μπαρτσελόνα!

Ψάχνει τη μεγάλη νίκη ψυχολογίας η Μπαρτσελόνα που άλλαξε προπονητή και θα προσπαθήσει να ξαναβρεί το… φως της. Η πρόταση για το στοίχημα της μέρας. 

Θα είναι… Μπαρτσελόνα!

Ψάχνει τη μεγάλη νίκη ψυχολογίας η Μπαρτσελόνα που άλλαξε προπονητή και θα προσπαθήσει να ξαναβρεί το… φως της. Με υπηρεσιακό τον Σέρχι και χωρίς τον Ρόναλντ Κούμαν, τα πάντα πρόκειται να αλλάξουν.

Πέτυχε μεγάλο διπλό στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να παραπαίει και μετά την γκέλα με την Αλαβές έπεσε στην 9η θέση με 16 βαθμούς. Ο νέος τεχνικός θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα και μπορεί να πάρει τη νίκη.

Η Θέλτα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο και έμεινε για δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη. Η άμυνά της έχει πολλά θέματα και την κάνουν να μην μπορεί να κρατήσει θετικό αποτέλεσμα. Είναι στη 15η θέση με μόλις 11 βαθμούς και θέλει να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα. Σε υψηλή απόδοση το διπλό. Σίγουρα δεν πείθει, αλλά κάποια στιγμή θα αντιδράσει. Πιθανότατα σήμερα. Ποντάρισμα στα δεξιά του δελτίου.

Πρόταση

Θέλτα - Μπαρτσελόνα 2 (2,15)