Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τι δίνουν οι μπουκ

Φαβορί δίνουν τον Ολυμπιακό κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης οι στοιχηματικές εταιρίες που επιπλέον αναμένουν πολλά γκολ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τι δίνουν οι μπουκ

Λίγες ώρες έμειναν για την διεξαγωγή του σπουδαίου ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19.45) και τείνουν να παγιωθούν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Φαβορί νίκης οι ερυθρόλευκοι και μάλιστα με τάσεις να χαμηλώνει διαρκώς ο άσος που πλέον δίνεται στα όρια του 2.10. Η ισοπαλία πληρώνει περίπου 3.85 και το διπλό της Άιντραχτ εκτοξεύεται πλέον στα επίπεδα του 3.75.

Σε ό, τι αφορά τα γκολ, οι μπουκ εκτιμούν πως θα υπάρχει υψηλό σκορ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, από τη στιγμή που το Over 2,5 γκολ πληρώνει λίγο πάνω από 1.70 ενώ το Under 2,5 γκολ ανεβαίνει στα 2.05. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) θεωρείται πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί σε απόδοση 1.60, ενώ το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) ανεβαίνει στα επίπεδα του 2.20.

Αναφορικά με τους σκόρερ, επικρατέστεροι για να βάλουν γκολ είναι ο Ελ Αραμπί και ο Τικίνιο σε απόδοση 2.25 έκαστος και ακολουθούν οι Μασούρας (2.90), Ονιεκούρου (3.25) και Λόπες (3.75). Από την Άιντραχτ ο Λόμερς δίνει απόδοση 3.00 και ακολουθούν οι Μπορέ (3.25), Χογκ (3.75), Καμαντά (3.75).