Η επέλαση των Κάιζερ Τσιφς

Η Πάφος κέρδισε από ημίχρονο όπως είχαμε προαναγγείλει στο βασικό μας σημείο, ο Βόλος ολοκλήρωσε έναν ακόμα φετινό αγώνα με γκολ-γκολ στη Νίκαια και μια ακόμα Δευτέρα μάς βρήκε στον δρόμο για το ταμείο!

Η επέλαση των Κάιζερ Τσιφς

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής οι Κάιζερ Τσιφς υποδέχονται τη Στέλενμπος. Οι Κάιζερ Τσιφς για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο πέτυχαν δύο μαζεμένες νίκες και μαζεύουν σταδιακά την απόσταση από τις πρώτες θέσεις. Πολύ καλή εμφάνιση στην Πρετόρια κόντρα στην ποιοτική Σούπερσπορτ και πλέον με την ψυχολογία στα ύψη θέλουν να τριτώσουν το καλό σε θεωρητικά βατή αναμέτρηση. Η ομάδα από το Γιοχάνεσμπουργκ βάζει αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα. Σημαντικές οι επιστροφές του χαφ Ζούμα και του στράικερ Κάστρο.

Η Στέλενμπος εξακολουθεί να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής. Μόνο αυτή και η πρωταθλήτρια Μαμελόντι πορεύονται αήττητες και συνθέτουν το δίδυμο στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Η έδρα είναι το μεγάλο όπλο των «κιτρινόμαυρων», όπου μετρούν μόνο νίκες, αλλά και στις εξόδους τους είναι αποτελεσματικοί, με τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς. Αρέσκεται σε επιθετικό ποδόσφαιρο, γκολ-γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Έρχονται με φόρα οι Κάιζερ Τσιφς, ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα της Στέλενμπος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κάιζερ Τσιφς-Στέλενμπος 1 (2.35)