Ήρθε η ώρα για να ξεσπάσει η Πάφος κόντρα στη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου η Πάφος υποδέχεται την ΠΑΕΕΚ. Η Πάφος είναι η μεγάλη απογοήτευση στο ξεκίνημα της περιόδου.

Ήρθε η ώρα για να ξεσπάσει η Πάφος κόντρα στη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ

Ομάδα υψηλού μπάτζετ, με παίκτες πρώτης γραμμής στο δυναμικό της, αλλά δεν λέει να βρει ρυθμό, με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας. Έκτοτε αγνοεί τη νίκη για έξι ματς, ανάμεσα στα οποία έφερε και τέσσερις ισοπαλίες.

Οι «γαλάζιοι» προβληματίζουν με την απροθυμία τους να παίξουν άμυνα, ενώ μπροστά δημιουργούν πλήθος ευκαιριών. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς έληξαν ισόπαλα 1-1. Αήττητοι πάντως στην έδρα τους με τρεις σερί ισοπαλίες.

Η ΠΑΕΕΚ τα πηγαίνει μια χαρά στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της στα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού ποδοσφαίρου. Έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί τριών ηττών, κέρδισε την πρωταθλήτρια Ομόνοια και βρίσκεται πλησίον της ζώνης των πλέι οφ. Ομάδα περιορισμένου μπάτζετ, πρώτο φαβορί στα χαρτιά για υποβιβασμό, αλλά όποιος υποτιμά την Κερύνεια το πληρώνει.

Το έλλειμμα ποιότητας φαίνεται στην αδυναμία στο σκοράρισμα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Καίγεται για νίκη η Πάφος, μπορεί να την πάρει ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πάφος-ΠΑΕΕΚ 1/1 (2.10)