Πληρώνει ο Απόλλων Λεμεσού !

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πληρώνει ο Απόλλων Λεμεσού !

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους στη σεζόν έχοντας αποδυναμωθεί στο έμψυχο δυναμικό, αλλά με όπλο την εμπειρία του έχει καταφέρει να βρεθεί στις θέσεις των πλέι οφ. Υπόδειγμα κυνισμού οι πράσινοι, έχουν κερδίσει και τα τρία ματς στη σεζόν με το μίνιμουμ σκορ 1-0. Το ίδιο έκαναν και κόντρα στην Δόξα αν και δέχθηκαν πίεση στο φινάλε, απέτρεψαν την ισοφάριση. Και τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ για την ομάδα από την Λευκωσία.

Ο Απόλλων προερχόταν από δύο μαζεμένες ήττες και φυσικά δεν είχε καμία διάθεση να τριτώσει το κακό. Με απόλυτη συγκέντρωση και έξτρα αγωνιστικότητα κυριάρχησε στο φαινομενικά δύσκολο ματς με την Πάφο και επικράτησε άνετα και δίκαια. Η ομάδα από την Λεμεσό θέλει και φέτος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά για να καταφέρει θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, καθώς μπροστά έχει ποιότητα και σκοράρει με άνεση. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει υπερβάσεις, αλλά εδώ θα μιλήσει η κλάση του Απόλλωνα. Πληρώνει εξαιρετικά το διπλό στο ΓΣΠ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Ολυμπιακός Λευκωσίας-Απόλλων Λεμεσού 2 (2.45)