«Πληρώνει» η νίκη της Ομόνοιας κόντρα στη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ

Από το πλήθος αγώνων του Σαββατοκύριακου στις περιορισμένες σημερινές επιλογές. Λιγότερα ματς, αλλά περισσότερες δυνατότητες για «διάβασμα» των αγώνων και σωστές επιλογές.

«Πληρώνει» η νίκη της Ομόνοιας κόντρα στη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ

Θα επιμείνουμε στην Κύπρο, όπου αναμένουμε το ξέσπασμα της Ομόνοιας αλλά και γκολ στο ντέρμπι της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ.

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται την Ομόνοια. Ο αρχικός ενθουσιασμός για την ιστορική συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια καταλάγιασε για λογαριασμό της ΠΑΕΕΚ που γρήγορα κατέβηκε στα κυβικά της. Τρεις συνεχόμενες ήττες με προβληματική απόδοση για την ομάδα από την Κερύνεια που εξαρχής γνώριζε πως θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Λείπει η ποιότητα στο ρόστερ και αυτό αποτυπώνεται στο έλλειμμα δημιουργίας και τις δυσκολίες στο σκοράρισμα. Ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ στις εντός έδρας νίκες το προσφυγικό σωματείο που αγωνίζεται στο Μακάρειο.

Η Ομόνοια έχει μπει με σβηστές τις μηχανές στο πρωτάθλημα, Μια μακρά σεζόν που ξεκίνησε από το καλοκαίρι και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που συνεχίζονται έχουν κουράσει την πρωταθλήτρια από το ξεκίνημα κιόλας της λίγκας. Πήρε πάντως με τακτικά άψογη εμφάνιση τη νίκη ψυχολογίας επί του Απόλλωνα, θέλει να τελειώνει με τις γκέλες κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους. Δύο ήττες σε ισάριθμες εξόδους, δεν έχει το εύκολο γκολ. Την Πέμπτη ηττήθηκε στη Βασιλεία (2-1) για το Κόνφερενς Λιγκ. Δεν θέλει άλλες γκέλες η Ομόνοια. Ουσιαστικά εντός έδρας το ματς, διπλό και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΕΕΚ-Ομόνοια 2 (1.50) ή 2/2 (2.10)