Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι μπουκ

Φαβορί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πολλά γκολ στο ματς με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις αποδόσεις των Στοιχηματικών εταιριών

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι μπουκ

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την σπουδαία αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και τείνουν να παγιωθούν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών.

Σύμφωνα με τους μπουκ, η Άιντραχτ είναι φαβορί νίκης, αν και από το πρωί πιέζεται η απόδοσή της και από το 1.85 πλέον δίνεται στα όρια του 2.00. Η ισοπαλία πληρώνει γύρω στο 3.85 και το ενδεχόμενο νίκης του Ολυμπιακού αποδίδει κατά μέσο όρο 4.35.

Σε ό, τι αφορά τα γκολ, το ενδεχόμενο να μπουν πάνω από 2,5 τέρματα (Over) αποδίδει μόνο 1.65, ενώ το να μπουν λιγότερα από 2,5 γκολ (Under) ανεβαίνει στο 2.15. Ανάλογες είναι οι εκτιμήσεις στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) που πληρώνει οριακά στο 1.60, ενώ το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) εκτοξεύεται στα 2.30.

Όσο για τους σκόρερ, επικρατέστεροι για την Άιντραχτ είναι οι Χογκ, Μπορέ και Λόμερς, όλοι τους στα όρια του 2,65, ενώ στο 3.00 κυμαίνεται η απόδοση του Πασιένσια. Από πλευράς Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί δίνεται στο 2.75, ο Τικίνιο γύρω στο 2.90 και ακολουθούν οι Μασούρας και Ονιεκούρου σε απόδοση 4.00.