Καίγεται για νίκη η Ομόνοια

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου η Ομόνοια υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας. 

Καίγεται για νίκη η Ομόνοια

Η Ομόνοια μπήκε νωθρά στο πρωτάθλημα, μετρώντας μόνο μία νίκη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια και έμεινε πίσω στην κατάταξη. Κανείς δεν περίμενε τέτοια υποτονική εκκίνηση από τους πρωταθλητές. Ζητούμενο για τον Νορβηγό κόουτς Χένινγκ Μπεργκ η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Την Πέμπτη αγωνίζεται στη Βασιλεία για το Κόνφερενς Λιγκ. Για ένα 20ήμερο θα δίνει ματς κάθε τέσσερις ημέρες. Σε εξέλιξη η διαδικασία πώλησης στον δισεκατομμυριούχο Τζον Χριστοδούλου.

Ο Απόλλων ξεκίνησε εκρηκτικά τη σεζόν, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας υπέστη καθίζηση. Αδιανόητη εντός έδρας συντριβή για την ομάδα της Λεμεσού που προσγειώθηκε ανώμαλα, αλλά είχε τον χρόνο για να ηρεμήσει στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Οι «μπλε» δημιουργούν ευκαιρίες, σκοράρουν με ευχέρεια, αλλά παραμένουν ευάλωτοι στην άμυνα. Ξεσηκωμός στον κόσμο για το ντέρμπι. Θα ταξιδέψουν οπαδοί στην πρωτεύουσα, θα φιλοξενηθούν στη νότια κερκίδα του ΓΣΠ. Καίγεται για νίκη η Ομόνοια. Αξίζει ο άσος!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ομόνοια-Απόλλων Λεμεσού 1 (2.15)