Ο Μο Σαλάχ θα οδηγήσει την Αίγυπτο στη νίκη επί της Λιβύης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Εμείς επιλέγουμε σταθερά ματς από τη ζώνη της Αφρικής και σήμερα θα ποντάρουμε ως βασικό σημείο τη νίκη-πρόκριση της Αιγύπτου στην αποστολή της στη Λιβύη.

Ο Μο Σαλάχ θα οδηγήσει την Αίγυπτο στη νίκη επί της Λιβύης

Δεν παραλείπουμε επιλογές από μικρότερες κατηγορίες πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, όπου και πάλι ξετρυπώσαμε ματς στην Ισπανία και στη Γαλλία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για τον έκτο προκριματικό όμιλο της Αφρικής ενόψει της συμμετοχής στο Μουντιάλ η Λιβύη υποδέχεται την Αίγυπτο. Το ματς θα γίνει στην πόλη Βεγγάζη. Η Λιβύη είναι μια μαχητική ομάδα που φέτος μπορεί να χρησιμοποιεί ξανά τα γήπεδα της χώρας της σε διεθνείς διοργανώσεις. Το γεγονός αυτό της έχει δώσει ώθηση και διεκδικεί την πρωτιά από την Αίγυπτο, από την οποία ηττήθηκε 1-0 στην Αλεξάνδρεια την περασμένη Παρασκευή. Ο 71χρονος Ισπανός Χαβιέρ Κλεμέντε ανέλαβε φέτος τα ηνία και πιστώνεται την αγωνιστική ανάκαμψη των «ιπποτών». Προς ενίσχυση της προσπάθειας κλήθηκαν στην αποστολή επτά παίκτες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Μαρόκου, Τυνησίας και Αλγερίας.

Η Αίγυπτος δεν έχει ικανοποιήσει με τη μέχρι τώρα παρουσία της στο γκρουπ. Οριακά πήρε τα επιθυμητά αποτελέσματα, περισσότερο με τη βαριά φανέλα κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους. Άμεση ήταν η αντίδραση των «Φαραώ» που απέλυσαν τον κόουτς Ελ Μπαντρί και προσέλαβαν τον έμπειρο Πορτογάλο Κάρλος Κεϊρός που έκανε το νικηφόρο ντεμπούτο του προ ημερών κόντρα στη Λιβύη χάρη σε γκολάρα του Μαρμούς της Στουτγκάρδης. Φυσικά κλήθηκε ο σταρ Μο Σαλάχ της Λίβερπουλ, όπως και ο κεντρικός μέσος Ελνένι της Άρσεναλ. Αδιανόητο φαντάζει να μείνει έξω από το Μουντιάλ η Αίγυπτος προς όφελος της Λιβύης. Θα κερδίσει η παρέα του Σαλάχ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λιβύη-Αίγυπτος 2 (2.10)