Γεωργία – Ελλάδα: Τι δίνουν οι μπουκ

Φαβορί νίκης την Ελλάδα και λίγα γκολ στο ματς περιμένουν οι μπουκ, σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γεωργία στο Μπατούμι

Γεωργία – Ελλάδα: Τι δίνουν οι μπουκ

Λίγες ώρες έμειναν για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας στην Γεωργία (19.00) και τείνουν να παγιωθούν οι αποδόσεις για την εν λόγω συνάντηση. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, η Ελλάδα είναι ισχυρό φαβορί νίκης, που αποτυπώνεται στα όρια του 2.20. Η ισοπαλία αποδίδει στα όρια του 3.25 και το ενδεχόμενο νίκης της Γεωργίας ανεβαίνει στα όρια του 4.00 !

Σε ό, τι αφορά τα γκολ της συνάντησης, εκτιμάται πως το ματς στη Γεωργία θα έχει λίγα τέρματα. Το ενδεχόμενο να μπουν κάτω από 2,5 γκολ (Under) πληρώνει μόλις 1.45, ενώ το να μπουν πάνω από 2,5 γκολ (Over), εκτοξεύεται στα όρια του 2.75 ! Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) πληρώνει σχεδόν 2,25, ενώ το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal), μόλις που αγγίζει το 1.60.

Επικρατέστερος παίκτης για να σκοράρει δίνεται ο Βαγγέλης Παυλίδης στα όρια του 3.00, ακολουθεί ο Χρήστος Τζόλης στο 3.75, ενώ γύρω στο 4.00 προσφέρονται αποδόσεις για να βάλει γκολ ο Γιώργος Μασούρας και ο Τάσος Μπακασέτας.