Η Γουινέα των... Καμαρά !

Σε αγώνα για τον ένατο όμιλο του δεύτερου γύρου στην Αφρική, για την πρόκριση στο Μουντιάλ, το Σουδάν αντιμετωπίζει την Γουινέα. Η πρόταση για το... δεύτερο στοίχημα της ημέρας

Η Γουινέα των... Καμαρά !

Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη Μαρακές του Μαρόκου, εξαιτίας έξαρσης του κορονοϊού στο Σουδάν. Αν είχαν ένα πλεονέκτημα τα «γεράκια» που είναι η έδρα, πάει περίπατο. Ο Γάλλος κόουτς Ουμπέρ Βελούντ διαχειρίζεται ρόστερ μικρής δυναμικής. Οι παίκτες του αγωνίζονται εγχώριο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, με εξαίρεση τον στόπερ Χασάν που παίζει στην Αλ Ταβόν της Λιβύης.

Στη Γουινέα εγκαθιδρύθηκε στρατιωτική κυβέρνηση με πραξικόπημα που φυσικά επηρεάζει την λειτουργία και της Εθνικής ομάδας. Το προηγούμενο εντός έδρας ματς με το Μαρόκο αναβλήθηκε για τις 12 Οκτωβρίου, ενώ τώρα θα αγωνιστεί σε Μαροκινό έδαφος, όπου θα παραμείνει για να παίξει και την επόμενη εβδομάδα ως τυπικά γηπεδούχος. Ο Γάλλος παλιός διεθνής άσος Ντιντιέ Σιξ παραμένει για τρίτη χρονιά στον πάγκο των «ελεφάντων». Ξανά στις κλήσεις οι φορμαρισμένοι μέσοι του Ολυμπιακού Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Μορέιρα που σκόραρε την Κυριακή στο Περιστέρι. Άλλη κλάση η Γουινέα, σε ουδέτερο γήπεδο το ματς. Διπλό, ακόμα και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Σουδάν-Γουινέα 2 (1.65) η 2/2 (2.45)