Στοίχημα: ΠΑΟΚ- Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τι δίνουν οι μπουκ

Μεγάλο φαβορί δίνεται από τις Στοιχηματικές εταιρίες ο ΠΑΟΚ, για την αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Στοίχημα: ΠΑΟΚ- Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τι δίνουν οι μπουκ

Αντίστροφα μετρούν στην Τούμπα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (22.00) στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League και πλέον παγιώθηκαν οι αποδόσεις των Στοιχηματικών εταιριών.

Οι «μπουκ» δίνουν ισχυρό προβάδισμα νίκης στον ΠΑΟΚ, αφού ο άσος προσφέρεται στα όρια του 1.45. Η ισοπαλία ανεβαίνει στα 5.50, ενώ το ενδεχόμενο νίκης της Σλόβαν εκτοξεύει την απόδοση στα όρια του 8.00 !

Σε ό, τι αφορά τα γκολ, το ενδεχόμενο να μπουν πάνω από 2,5 γκολ (Over) αγγίζει το 1.75, ενώ το να μπουν λιγότερα από 2,5 γκολ (Under) φθάνει σχεδόν στα όρια του 2.10. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) δεν θεωρείται πολύ πιθανό και προσεγγίζει το 2.10. Το να μην βάλουν και οι δύο ομάδες γκολ (No Goal) κατεβαίνει στα επίπεδα του 1.75.

Για τους σκόρερ του ματς την μικρότερη απόδοση συγκεντρώνουν από την πλευρά του ΠΑΟΚ οι Σβιντέρσκι (2.00), Άκπομ (2.15), Ζίβκοβιτς (2.50) και Μιτρίτσα (2.75). Πιθανότεροι σκόρερ της Σλόβαν δίνονται οι Χέντι (3.25), Μραζ και Ζμρχάλ (από 4.50)