Στοίχημα: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι μπουκ

Μικρό προβάδισμα νίκης στη Φενέρμπαχτσε δίνουν οι Στοιχηματικές εταιρίες, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Στοίχημα: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι μπουκ

Λίγες ώρες έμειναν για την σπουδαία αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό (19.45) και τείνουν να παγιωθούν οι αποδόσεις των Στοιχηματικών εταιριών για το ματς στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Εκεί όπου οι «μπουκ» δίνουν προβάδισμα νίκης στην Φενέρ, που προσφέρεται στα όρια του 2.50. Η ισοπαλία ανεβαίνει στα 3.50, ενώ το ενδεχόμενο νίκης του Ολυμπιακού πληρώνει γύρω στο 3.20.

Σε ό, τι αφορά τα γκολ, το ενδεχόμενο να μπουν πάνω από 2,5 γκολ (Over) αγγίζει το 1.80, ενώ το να μπουν λιγότερα από 2,5 γκολ (Under) φθάνει σχεδόν στα όρια του 2.00. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) θεωρείται πολύ πιθανό και μόλις προσεγγίζει το 1.65. Το να μην βάλουν και οι δύο ομάδες γκολ (No Goal) ανεβαίνει στα επίπεδα του 2.15.

Για τους σκόρερ του ματς την μικρότερη απόδοση συγκεντρώνουν από την πλευρά της Φενέρ οι Βαλένσια και Μπερίσα με 2.80 έκαστος και ακολουθεί ο Ρόσι σε απόδοση 3.25. Από τον Ολυμπιακό πιθανότερος σκόρερ είναι ο Ελ Αραμπί (2.35) και ακολουθούν οι Τικίνιο (2.75) και Μασούρας , Ονιεκούρου (από 3.25).