Πληρώνει η Σταρτ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Ράουφος υποδέχεται την Σταρτ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πληρώνει η Σταρτ !

Η Ράουφος διάγει την καλύτερη περίοδο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια και βρίσκεται στα πρόθυρα της ζώνης των πλέι οφ για την άνοδο στην Ελίτσεριέν. Πολύ καλή εμφάνιση και στο Τζεσχάιμ όπου κέρδισε εύκολα και δίκαια την Ουλενσάκερ. Η επίθεση αποτελεί το θετικό σημείο αναφοράς των κιτρινόμαυρων, αλλά χρήζουν βελτίωσης στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Απίθανη η κατρακύλα της Σταρτ που ξεκίνησε την σεζόν στοχεύοντας στην επάνοδος την Ελίτσεριέν και έφθασε να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Πως να γίνει διαφορετικά για την ομάδα από το Κρίστιανσουντ, όταν δέχεται έξι γκολ στο γήπεδό της από την Φρέντρικσταντ, μετρά τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία και μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Άμυνα-παιδική χαρά, πάει στράφι η καλή λειτουργία της επίθεση. Γκολ-γκολ τα εννιά τελευταία. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Έφθασε στο σημείο μηδέν η Σταρτ. Κόντρα στη βαθμολογικά άνετη Ράουφος μπορεί το διπλό που πληρώνει εξαιρετικά !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Ράουφος-Σταρτ 2 (3.50)