Γκολ στους Ζωσιμάδες!
Για τη δεύτερη αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε με πάθος και τακτική συγκέντρωση στην Τούμπα, έψαξε την υπέρβαση στις αντεπιθέσεις και επέφερε το τελικό χτύπημα στα τελειώματα του ματς με τον ΠΑΟΚ. Η δουλειά έγινε με τον αρχισκόρερ Πέδρο Κόντε που γύρισε φορτσάτος στα Γιάννινα, συνεχίζοντας από εκεί που το… άφησε. Ο πρώτος που έσπευσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους είναι ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο νέος κόουτς ξεκαθάρισε πως έγινε απλά το πρώτο βήμα και ήδη από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα απαιτηθεί ανάλογη προσπάθεια. Ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών.
Στον Παναθηναϊκό ήταν βέβαιοι πως η φετινή σεζόν θα σημάνει το τέλος των πέτρινων χρόνων και στην πράξη αυτό ακριβώς συνέβη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι πράσινοι έριξαν τέσσερα γκολ, έβγαλαν «υγεία», χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο στην Λεωφόρο και μονομιάς έστειλαν μήνυμα πως επέστρεψαν στο υψηλό επίπεδο. Αν υπάρχει ένα αρνητικό σημείο αναφοράς έχει να κάνει με τα κενά στην άμυνα, όπως επισήμανε και ο κόουτς Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Εκτός πλάνων εκ νέου ο κεντρικός αμυντικός Σένκεφελντ και ο κεντρικός μέσος Κουρμπέλης, που προέρχονται από τραυματισμό. Θέλουν αμφότεροι την νίκη, διπλασιάζουν το ποντάρισμά μας τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
20.30: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός Γκολ-γκολ (2.00)