Με φόρα η Χέλσινγκμποργκ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Χέλσινγκμποργκ υποδέχεται την Βάσαλουντ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Με φόρα η Χέλσινγκμποργκ !

Η Χέλσινγκμποργκ αποδίδει πλέον σύμφωνα με την ποιότητα και την δυναμική της, πέρασε τρένο και από την Στοκχόλμη κόντρα στην Ακρόπολις και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για τους κυανέρυθρους που διαθέτουν και την εμπειρία και την φανέλα για την άμεση επάνοδο στην Άλσβενσκαν. Ομάδα που στηρίζεται στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Η Βάσαλουντ στόχευσε το ματς με την ουραγό Φάλκενμπεργκ και το πήρε με άνεση. Για μια ακόμα φορά αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα σε κομβικής σημασίας αναμέτρηση και έτσι προσέγγιζε τη ζώνη των πλέι άουτ για την παραμονή στον έναν βαθμό. Φυσικά παραμένουν οι αδυναμίες που καλείται να βελτιώσει και κυρίως οι επιδόσεις σε εκτός έδρας παιχνίδια, όπου μετρά επτά ήττες σε οκτώ αποστολές στο πρωτάθλημα. Διαδικαστική νίκη για την Χέλσινγκμποργκ, μπορεί και από ημίχρονο τον άσο, διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Χέλσινγκμποργκ-Βάσαλουντς 1 ημίχρονο/1 τελικό (2.00)