Πληρώνει η Φένλο !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Ος υποδέχεται την Φένλο. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πληρώνει η Φένλο !

Η Ος και φέτος θέλει να σταθεί ανταγωνιστικά, δίχως να έχει το μπάτζετ ή το ρόστερ για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Έκανε την έκπληξη της ημέρας, καθώς κέρδισε στο Ρότερνταμ την Εξέλσιορ, σε μια συνάντηση όπου στάθηκε πολύ τυχερή, καθώς σφυροκοπήθηκε από τους γηπεδούχους και όμως κέρδισε 1-0, αξιοποιώντας μια από τις ελάχιστες δικές της ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά η Φένλο υποβιβάστηκε φέτος στη δεύτερη κατηγορία, στοχεύει στην άμεση επάνοδό της κρατώντας τον βασικό κορμό της πλην του αρχισκόρερ Γιακουμάκη που τελεί ακόμα υπό μεταγραφή και δεν υπολογίζεται στα αγωνιστικά πλάνα. Στην πρεμιέρα ήταν καλύτερη από την Μπρέντα, ισοφαρίστηκε άδικα 2-2 στο 94’, έδειξε θετικά στοιχεία στην επίθεση. Και στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό άλλωστε έβαλε δύο γκολ. Περιμένουμε από την ποιοτικά ανώτερη Φένλο να ρεφάρει για τη γκέλα της πρεμιέρας και ποντάρουμε στο καλοπληρωμένο διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ

21.00: Ος-Φένλο 2 (2.85)