Η ευκαιρία της Γκάις ! 

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Γκάις υποδέχεται την Βάσαλουντ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας 

Η ευκαιρία της Γκάις ! 

Η Γκάις τα έδωσε όλα στην αναμέτρηση με την Έργκριτε για να πάρει αποτέλεσμα ουσίας και ψυχολογίας, όμως και εκεί έμεινε στο μηδέν. Ήττα και από την αιώνια αντίπαλο, η πέμπτη στα έξι πιο πρόσφατα ματς όπου ο το κέρδος είναι μόνο ένας πόντος. Με την ψυχολογία στο ναδίρ η ομάδα από το Γκέτεμποργκ με τοι υψηλό μπάτζετ και το ποιοτικό ρόστερ βρίσκεται πλέον στα όρια της επικίνδυνης ζώνης. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, είναι αξιόπιστη στην άμυνα.

Η έξοχη εμφάνιση και τεσσάρα επί της Εσκιλστούνα, αποδείχθηκε απλή παρένθεση για την Βάσαλουντ, η οποία δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια και στη συνάντηση με την Χέλσινγκμποργκ. Το πάλεψε αλλά έχασε μεσοβδόμαδα, μετρώντας την πέμπτη ήττα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ομάδα με θέματα στην αμυντική λειτουργία, αλλά και ευχέρεια εσχάτως στο σκοράρισμα. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Με την πλάτη στον τοίχο η Γκάις θα τα δώσει όλα και θα κερδίσει την Βάσαλουντ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Γκάις-Βασαλουντ 1 (2.25)