Σεφτέ η Εξέλσιορ!

Για την πρεμιέρα στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, η Εξέλσιορ υποδέχεται την Ος. Η πρόταση του fosnoline.gr για το στοίχημα της ημέρας.

Σεφτέ η Εξέλσιορ!

Η Εξέλσιορ αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά της κατηγορίας αλλά τα δύο τελευταία χρόνια αδυνατεί να ξεχωρίσει. Πέρυσι, είχε μια σειρά θετικών εμφανίσεων στα πρώτα ματς αλλά σταδιακά έχασε τον προσανατολισμό της, καθώς παρέπαιε αμυντικά και δεν κατάφερε να προλάβει μια θέση στα πλέι οφ. Η διοίκηση έχει δώσει πάντως λευκή επιταγή στον Μαρίνους Νταικχάουζεν που συνεχίζει στον πάγκο και θέτει ως στόχο μια θέση στην οκτάδα.

Η Ος ήταν και πέρυσι ήρεμη δύναμη και εξασφάλισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μια θέση στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από περίπου πέντε χρόνια αποχώρησε ο επιτυχημένος Κλαας Βελς από τον πάγκο και μοιραία η σεζόν αναμένεται μεταβατική. Έχασε τους περισσότερους βασικούς της περσινής χρονιάς και προχώρησε σε μετρημένες προσθήκες και τις τελευταίες ημέρες αναζητά «δανεικές» λύσεις. Άλλη κλάση η Εξέλσιορ, επιλέγουμε τον άσο που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ

21.00: Εξέλσιορ-Ος 1 (2.10)