Γκολ στο Βάσαλουντ !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Βάσαλουντ υποδέχεται την Χέλσινγκμποργκ. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στο Βάσαλουντ !

Η Βάσαλουντ προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αλλά κόντρα στη Εσκιλστούνα έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και πήρε νίκη ουσίας και ψυχολογίας, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο της, μπροστά βρίσκει τον τρόπο και σκοράρει. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Περισσότερο αποτελεσματική στην έδρα της, όπου ποντάρει για τη σωτηρία.

Την πολύ καλή εμφάνιση της Χέλσινγκμποργκ κόντρα στην Φαλκενμπεργκ διαδέχθηκε η καλή απόδοση και εύκολη ήττα από την Τρέλεμποργκ. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα είναι που δεν επιτρέπουν στους κυανέρυθρους να βρεθούν στις θέσεις ανόδου που αποτελούν τον στόχο στη φετινή περίοδο. Εκτός έδρας παρουσιάζονται περισσότερο ευάλωτοι με δύο νίκες σε έξι αποστολές. Η άμυνα αποτελεί το μεγάλο όπλο τους, καθώς έχουν δεχθεί τα λιγότερα γκολ στην κατηγορία. Χαμηλά το διπλό. Καλύτερη επιλογή τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Βάσαλουντ-Χέλσινγκμποργκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)