Πληρώνει η ισοπαλία!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στης Σουηδίας, η Έργκριτε υποδέχεται την Γκάις. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Πληρώνει η ισοπαλία!

Η Έργκριτε βρισκόταν στην καλύτερη φάση της περιόδου, τρέχοντας αήττητο σερί πέντε αγώνων και με δύο μαζεμένες νίκες στο ενεργητικό της, αλλά στην αποστολή στην Εσκιλστούνα ηττήθηκε με κάτω τα χέρια. Εμφάνιση-πισωγύρισμα για την πομάδα από το Γκέτεμποργκ που καλείται να αντιδράσει άμεσα στο ντέρμπι με αντιπαλότητα κόντρα στην Γκάις. Ζητούμενο η βελτίωση στην επίθεση και το σκοράρισμα για τους κυανέρυθρους που δεν αξιοποιούν τις ευκαιρίες τους.

Ούτε στη στοχευμένη αναμέτρηση με την περιορισμένων δυνατοτήτων Ακρόπολις μπόρεσε η Γκάις να επιστρέψει στις νίκες. Τουλάχιστον πήρε τον πόντο έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά αγωνιστικά συνεχίζει να κατρακυλά, βγάζοντας αδυναμίες κυρίως στη δημιουργία και το σκοράρισμα,. Μόνο ένα γκολ το ενεργητικό των πράσινων στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά είναι αξιόπιστη στην άμυνα. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Τα επτά από τα δέκα τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο συμπολίτισσες έληαξν ισόπαλα. Το ίδιο αναμένουμε και σήμερα !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Έργκριτε-Γκάις Χ (3.25)