Γκολ στο Βουκουρέστι!

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Ντιναμό Βουκουρεστίου υποδέχεται την Ακαντέμικα Κλιντσένι. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Γκολ στο Βουκουρέστι!

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου πήγε και πάλι με την φανέλα να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Κραϊόβα όπως έκανε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θα ήταν αφύσικο να τα καταφέρει εκ νέου όταν ο αντίπαλος κατέγραψε 20 τελικές ευκαιρίες στο ενεργητικό του. Όσο μπορούν το παλεύουν πάντως οι πρωτεουσιάνοι παρά τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο, αποδυναμώνουν το ρόστερ και δημιουργούν ανασφάλεια για τη συνέχεια της φετινής προσπάθειας.

Η Κλιντσένι είχε εκ των προτέρων δύσκολη αποστολή κόντρα στην πρωταθλήτρια Κλουζ, πόνταρε στην κούρασή της από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αλλά και πάλι δεν πήρε αποτέλεσμα. Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς για τους «φοιτητές» που πιάνονται… αδιάβαστοι στην άμυνα. Πολλές ευκαιρίες καταγράφουν οι αντίπαλοι σε κάθε παιχνίδι, εκεί θα επιδιώξουν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην αποστολή στο Βουκουρέστι. Όλοι οι βασικοί παίκτες της Ακαντέμικα είναι διαθέσιμοι στην αναμέτρηση με την Ντιναμό. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα στο Βουκουρέστι !

ΠΡΟΤΑΣΗ

21.30: Ντιναμό Βουκουρεστίου-Κλιντσένι Γκολ-γκολ (2.10)