Πληρώνει η Ζαλγκίρις !

Σε επαναληπτικό αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Νιού Σεντς υποδέχεται την Ζαλγκίρις Κάουνας. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πληρώνει η Ζαλγκίρις !

Η Νιου Σεντς έκανε την καλύτερη εμφάνιση στην ιστορία της και κέρδισε 5-0 στην Λιθουανία. Απίθανα πράγματα, με τους Ουαλούς να αξιοποιούν σχεδόν όλες τις ευκαιρίες τους και κυρίως το γεγονός πως βρήκαν τον αντίπαλο σε κάκιστη ημέρα. Διαδικαστική υπόθεση να κλειδώσει τη δεύτερη διαδοχική πρόκριση μετά την άνετη επί της βορειοιρλανδικής Γκλεντόραν (1-1, 2-0). Πλέον τρέχει σερί 12-3-1.

Η Ζαλγκίρις έχασε τη μπάλα στο πρώτο ματς και φυσικά οι ελπίδες πρόκρισης είναι μηδαμινές. Στον πρώτο γύρο είχε εύκολο έργο, με δύο νίκες απέναντι στην Λίνφιλντ (3-1, 1-2), ενώ φιγουράρει πρώτη στο πρωτάθλημα όπου αναβλήθηκε το ντέρμπι κορυφής με την Σούντουβα. Θεωρούμε πως έστω για το γόητρο θα φροντίσουν οι πράσινοι να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην ρεβάνς κόντρα σε έναν αναμενόμενα χαλαρό αντίπαλο. Πληρώνει χρυσάφι το διπλό, ακόμα και η διπλή ευκαιρία διπλασιάζει το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.15: Νιού Σεντς-Ζαλγκίρις Κάουνας 2 (4.45) ή Χ2 (2.10)