Νέφτσι Μπακού - Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες  

Ισχυρό φαβορί δίνεται από τις στοιχηματικές εταιρίες για νίκη και πρόκριση ο Ολυμπιακός στο Μπακού, κόντρα στη Νέφτσι  

Νέφτσι Μπακού - Ολυμπιακός: Τι δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες  

Λίγες ώρες έμειναν για την μεγάλη ρεβάνς στο Μπακού ανάμεσα στην Νέφτσι και τον Ολυμπιακό (20.00) και τείνουν να παγιωθούν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Οι μπουκ επιμένουν πως ο Ολυμπιακός είναι το ισχυρό φαβορί στο ζευγάρι για την νίκη, που οριακά ξεπερνά σε απόδοση το 2.00. Αντίθετα, το ενδεχόμενο νίκης της Νέφτσι εκτοξεύεται στο 4.00, ενώ η ισοπαλία πληρώνει κοντά στα όρια του 3.50.

Σε ό, τι αφορά την πρόκριση στον τρίτο γύρο, ο Ολυμπιακός δίνεται ακλόνητο φαβορί με τις αποδόσεις στις περισσότερες εταιρίες να αγγίζουν μετά βίας το 1.20. Αντίθετα, το ενδεχόμενο να προκριθούν οι Αζέροι ανεβαίνει στα όρια του 5.00.

Σε σχέση με τα γκολ, το να μπουν πάνω από 2,5 τέρματα στο ματς (Over) αγγίζει το 2.15, ενώ πολύ λιγότερο πληρώνει η επιλογή να μπουν λιγότερα από 2,5 γκολ στο ματς (Under) που κινείται γύρω στο 1.65. Η προοπτική να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) αποδίδει περίπου 1.90, ενώ to να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) κινείται στα όρια του 1.85.

Για τους σκόρερ του ματς πιθανότερος για να βρει δίχτυα είναι ο Ελ Αραμπί σε απόδοση 2.10 και ακολουθούν για τον Ολυμπιακό ο Χασάν στο 2.20, ο Μασούρας στο 3.00 και οι Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς στο 3.75. Από τους Αζέρους, ο Αμπάσοφ πληρώνει 4.00 και ακολουθούν οι Χαραμίζ και Κόλι στο 4.50.